Clădire

Spațiul construit pe 4 nivele însumează peste 1000 de metri pătrați și cuprinde toate compartimentele funcționale ale unei unități de învățământ particular de excelență. Imobilul este complet dotat și utilat în conformitate cu cele mai înalte standarde aplicabile în sistemul de învățământ preșcolar din România.

Dotarea cu mobilier, materiale didactice și didactice auxiliare, fond de carte, dar și amenajarea compartimentelor auxiliare (bloc alimentar, cabinet medical, secretariat, sală de izolare, sală de mese, spațiu de primire a copiilor) creează premisele pentru desfășurarea unui act educațional de înaltă ținută și deosebită calitate.

Toate sălile sunt unifuncționale, dedicate unor activități specifice: săli de grupă, sală de mese, dormitoare (separate pe nivel de vârstă), sală de sport și dansuri, sală de proiecție, sală de pian și vizionare filme, izolator și cabinet medical.

Spațiul exterior

Spațiul de recreere și joacă este foarte generos din mai multe perspective. Copiii vor fi încântați de varietatea mare de jucării și vor găsi o mulțime de posibilități de exploatare a spațiului.  Părinții pot sta fără griji, pentru că jucăriile de exterior nu sunt doar atractive, ci şi foarte sigure. Un plus de protecţie este garantat de pavelele de cauciuc care definesc aleile şi gazonul din spațiile de joacă.

Curtea interioară este amenajată cu obiecte şi materiale de cea mai bună calitate, luând în considerare atât o dotare corespunzătoare, cât şi normele de protecţie pentru copiii preşcolari.

Alimentație si nutriție

Bucătăria grădiniţei este dotată şi utilată cu echipament de standarde superioare şi are ca principal actor un bucătar profesionist. Sunt create astfel toate condiţiile pentru mese sănătoase, hrănitoare, gătite cu grijă şi, dacă e cazul, adaptate nevoilor speciale ale copiilor. Meniul echilibrat este avizat săptămânal de către medicul nutriționist.

Asistență medicală

Un asistent medical permanent și medici specializați colaboratori (pediatru, ortoped, podolog, stomatolog, psiholog) au grijă de sănătatea copiilor și urmăresc evoluția lor pe tot parcursul anului, prin consultații de specialitate periodice și prin colaborarea continuă cu părinții.  Triajul medical se realizează zilnic, starea de sănătate a copiilor fiind verificată și în intervalul 15.30 –  16.00.

Echipa

Personalul este calificat și, mai ales, dedicat lucrând cu pasiune alături de copii și pentru copii.

Profesorii pentru învățământul preșcolar lucrează în fiecare zi sprijiniți la fiecare grupă și de către personalul didactic auxiliar. De două ori pe săptămână, profesorul de limba engleză concepe și realizează proiecte interesante cu copiii, în cadrul cărora ei își dezvoltă limbajul și abilitățile specifice unei limbi străine.

Asistența medicală asigură menținerea stării de sănătate  a copiilor pe tot parcursul zilei.

Bucătăreasa pregătește mâncarea proaspătă și gustoasă a copiilor în fiecare zi.

Șoferul transportă copiii în siguranță cu microbuzul grădiniței.

Transport

Asigurăm transport la cerere cu microbuzele unității de învățământ.

 

 

Petreceri

Sâmbăta și duminica organizăm petreceri private pentru ocaziile speciale ale copiilor dumneavoastră.